Blogger news


LCD Text Generator at TextSpace.net

Wednesday, July 27, 2011

Pemain Bola Sepak Terkenal Bersama Kereta Mewah


Salam,

Kaya betul pemain bola sepak luar negara ni. Aku dulu pun ada cita-cita macam dorang ni, tapi time tu Malaysia punya bolasepak dilanda rasuah. So aku lupakan niat tu dan menukar cita-cita menjadi blogger tersohor. Hahaha


Cristiano Ronaldo - Audi R8

David Beckham - Porche 911 Turbo Cabriolet

David James - Chrylser 300c

Del Piero - Fiat 500

Didier Drogba - Mercedes SL65

Wayne Rooney - Lamborghini Gallardo

Ryan Gigs - Audi A6

Wah-wah kemain lagi dorang ni punya kereta. Paling smart AnakTeruna rasa kereta Wayne Rooney sebab ada ciri-ciri yang AnakTeruna suka.

video :  jadi polis pun boleh bawak Lamborghini Gallardo

3 comments:

  1. agak2 ada tak player malaysia yang mampu beli kereta macam diorang ni nanti?..huhu

    ReplyDelete
  2. @sollehahn.com Bro, player malaysia pun ramai yg kereta mewah.....main cam haremm

    ReplyDelete
  3. Woo~~ x de satu pn keta malaysia ~~ :P

    ReplyDelete

Komen yang berserta dengan pautan posting terbaru anda tidak akan di publish. Terima kasih.. Sila komen seperti biasa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...