Blogger news


LCD Text Generator at TextSpace.net

Monday, June 20, 2011

Cara Membuat Status Facebook Palsu

Salam,

Percaya tak?? Haha.... 

Hari ni aku nak kongsi apa yang aku tahu, kita hidup kalau boleh jangan kedekut ilmu sebab ilmu yang kita dapat tu pun sebab ada orang lain yang tidak kedekut. So jangan jadi kedekut. 

Dengan menggunakan statusquotes ini, anda boleh menghantar komen dan dibalas oleh anda sendiri menggunakan nama-nama yang mahu anda gunakan seperti Barack Obama, Maria Ozawa dan lain-lain iaitu mengikut kreativiti anda.

Kelebihannya adalah, anda boleh mencipta sendiri berapa ramai yang like komen anda itu. Laman web seperti statusquotes ini mempunyai banyak pesaing untuk mencipta status Facebook palsu tetapi tidak mempunyai "like". 



4 comments:

  1. Salam Sejahtera, Blog Anak Teruna Boy telah dilinkkan di blog hamba...

    ReplyDelete

Komen yang berserta dengan pautan posting terbaru anda tidak akan di publish. Terima kasih.. Sila komen seperti biasa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...