Blogger news


LCD Text Generator at TextSpace.net

Friday, November 25, 2011

Seni Menggunakan Lalat Mati

Salam,

Semakin hampir untuk tamat pratikal... korang yang sedang praktikal aku nak ucapkan semoga report korang siap. *_*

Sebenarnya aku nak tulis mengenai lalat mati. Korang pernah tengok lalat mati tak? Pembohong kalau tak pernah.

Lalat mati dijadikan lukisan 3D terhebat. Okay, aku tipu. Sebenarnya aku tengok lapar jadi aku malas nak cerita panjang. Korang tengok la sendiri seni yang dicipta menggunakan lalat mati.








Okay.. Seni ke macam ni?

2 comments:

  1. salam;
    kreatif gilalah org yg reka ni..Cantik.

    ReplyDelete
  2. Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

    ReplyDelete

Komen yang berserta dengan pautan posting terbaru anda tidak akan di publish. Terima kasih.. Sila komen seperti biasa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...