Blogger news


LCD Text Generator at TextSpace.net

Saturday, November 19, 2011

Bijak Atau Kurang Waras?

Salam,

Disebabkan kesibukan yang melanda, blog ini juga tergendala. Walaupun lama tak update, masih ada pembaca yang sudi singgah sini. Terima kasih.






Gambar salin pakaian dalam train itu memang kerja GILA!
Tiap-tiap pagi pergi kerja naik train tapi tak pernah lagi jumpa keadaan seperti wanita salin pakaian dalam train tanpa malu-malu..Selamber sungguh..






Kome kat luar tu jangan la tiru perangai macam ni.





2 comments:

  1. salam;
    dah biasa agaknya..penumpang2pun sekitpun tah hairan atau tergoda bila gadis tu tukar pakaian.

    ReplyDelete

Komen yang berserta dengan pautan posting terbaru anda tidak akan di publish. Terima kasih.. Sila komen seperti biasa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...