Blogger news


LCD Text Generator at TextSpace.net

Saturday, October 22, 2011

Manusia Berlari Di Atas Air

Salam,

Boleh tak kita sebagai manusia yang lemah dan lari tak laju ni berlari atas air? Dalam dunia ni mana ada manusia yang lari laju. Bolt tu pun bukan laju mana pun cuma dia pantas daripada kita tapi belum laju. Cilake apa berbelit-belit?? Tak faham sudah.

Mana mungkin manusia boleh berlari di atas air tapi bagaimana jika boleh?

Jom kita usha lelaki ni berlari atas air...Nipu benor....

5 comments:

  1. salam;
    Mungkin dia guna sesuatu kat kakinya .diaorang ni suka mencipta yg pelik2.

    ReplyDelete
  2. boleh la....bila kita lari laju, gravity point akan berkurang, dan akan meyebabkan bdan jadi ringan, dan momentom menyebabkan seseorg boleh berlari atas air, sbb benda yg ringan boleh terapung, atau dipanggil buoyancy, sbb tuh die boleh lari tp las2 tenggelam gak kn, mksudnya, momentom die dah berkurang sbb berlaku friction antara kaki dan air

    ReplyDelete
  3. @Syakir Rahman
    Tak mungkin sejauh tu dia boleh berlari jika betul sekalipun...yg sebenarnya semua ni trick seperti Criss angel buat berjalan di atas air..heeee

    ReplyDelete

Komen yang berserta dengan pautan posting terbaru anda tidak akan di publish. Terima kasih.. Sila komen seperti biasa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...